Choco caramel bars

Recept Afdrukken
Choco caramel bars
Keuken sweets
Prep Tijd 20 Min
Kook Tijd 10 Min
Passieve Tijd 60 Min
Porties
Pieces
Ingrediënten
Keuken sweets
Prep Tijd 20 Min
Kook Tijd 10 Min
Passieve Tijd 60 Min
Porties
Pieces
Ingrediënten
Instructies
  1. Bottom:
  2. Melt the butter. Crumble the biscuits. Add the grated coconut and mix it together.
  3. Take your baking pan and put the bottom mixture in.
  4. Press untill it’s equal.
  5. Caramel:
  6. Put the sugar into a pan and heat it up with a bit of water. (25ml)
  7. Don’t stir it. When the sugar begins to chance colour you can add the coconut milk.
  8. PLEASE sugar Burns! It’s very hot so always be careful!! Never leave the kitchen when you have sugar heating in a pan.
  9. Keep stirring when you add the coconut milk.
  10. When combine, add the butter and stir until melted.
  11. Pore the caramel over de bottom. Let it cool down for a hour or 2.
  12. Choco top:
  13. Heat up some water in a pan and put a smaller pan on top. ( au bain-marie) In the smaller pan you put the chocolate to melt.
  14. When melted put the oil in and stir.
  15. Pore the choco over the caramal and let it cool in the refegerator .
  16. When Cooled down you can take it out of the refegerator and slice it into pieces.


2 thoughts on “Choco caramel bars”

  • Ik ga vrijdag mee doen! Maar ik heb een vraag over welke vegan producten: welke vegan boter, cookies en chocolade repen kan je aanbevelen?

    • Sorry, ik heb helaas geen melding van dit bericht gehad.. Ik zelf gebruik altijd wajang boter, koekjes maakt niet uit zolang ze maar vegan zijn en vegan pure chocolade. Ik haal mijn producten altijd bij de AH, daar is meestal alles wel aanwezig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *